Actueel

Bijna 70 diploma’s uitgereikt!

13 juli 2017

Bijna 70 studenten van de opleiding Middenkader engineering hebben op 12 juli hun diploma in ontvangst mogen nemen. Meer dan de helft gaat nu aan het werk. Dit gebeurt vooral bij regionale bedrijven.

Website voor Metaalimpuls!

10 juli 2017

Vanaf vandaag heeft Metaalimpuls een website! Lees alles over dit unieke samenwerkingsverband in de regio en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Projecten in de spotlight!

9 juli 2017

Studenten van de opleiding Middenkader engineering van het Graafschap College werken regelmatig aan projecten. Vaak gebeurt dit in opdracht van en in samenwerking met bedrijven uit de regio.

Metaalimpuls verwelkomt vijf nieuwe leden!

6 juli 2017

De afgelopen periode hebben vijf bedrijven uit de regio Achterhoek zich aangesloten bij Metaalimpuls. Het betreft: Sorba Projects B.V., Smart Automation, Loparex, Giesen Coffee Roasters en Ubbink B.V.. Van harte welkom! Een lidmaatschap van Metaalimpuls biedt veel voordelen. Lees hier meer over de voordelen van het lidmaatschap en de wijze waarop u lid kunt worden.

Gezocht: uitdagende bedrijfsprojecten

6 juli 2017

Studenten Technicus engineering werken tijdens de opleiding regelmatig aan projecten. Heeft uw bedrijf een leuk en uitdagend project voor studenten? Laat het weten!