Metaalimpuls verwelkomt vijf nieuwe leden!

De afgelopen periode hebben vijf bedrijven uit de regio Achterhoek zich aangesloten bij Metaalimpuls. Het betreft: Sorba Projects B.V., Smart Automation, Loparex, Giesen Coffee Roasters en Ubbink B.V.. Van harte welkom!

Op dit moment hebben al ruim 200 bedrijven in Oost-Gelderland zich aangesloten. Het betreft niet alleen bedrijven in de metaalindustrie. Ook andere bedrijven, die een stageplaats kunnen bieden bij een onderhoudsdienst, tekenkamer, technische dienst of commercieel technische afdeling hebben zich aangesloten. Gezien het grote succes van Metaalimpuls en het groeiende aantal studenten bij de opleiding Middenkader engineering is er continu behoefte aan nieuwe leden. Een lidmaatschap van Metaalimpuls biedt u veel voordelen. Wilt u, samen met het Graafschap College, de verantwoordelijkheid nemen voor goed beroepsonderwijs in de regio, zodat er voldoende vakmensen beschikbaar blijven? Word dan lid!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *