Projecten in de spotlight!

Studenten van de opleiding Middenkader engineering (profiel Technicus engineering) van het Graafschap College werken tijdens hun opleiding regelmatig aan projecten. Dit gebeurt vaak in opdracht van of in samenwerking met bedrijven uit de regio. Op de spotlightsite Techniek & Informatica leest u alles over de projecten waar de studenten met passie en plezier aan werken.

De spotlightsite Techniek & Informatica is een nieuwssite die (potentiële) studenten van de technische opleidingen van het Graafschap College informeert over het opleidingsaanbod en de verschillende projecten waar studenten van de verschillende opleidingen aan werken. De site is hét platform waar het Graafschap College talenten en ambities deelt, een kijkje in de keuken geeft en de bezoeker op de hoogte houdt van de laatste trends en ontwikkelingen in de technische branches. Bent u benieuwd aan welke projecten studenten werken? Neem dan een kijkje op de spotlightsite Techniek & Informatica!

Heeft u een uitdagende opdracht voor de studenten van de opleiding Middenkader engineering van het Graafschap College? Laat het ons weten! Kijk voor meer informatie bij bedrijfsprojecten op deze website.

 

 

 

 

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *