Website voor Metaalimpuls!

Metaalimpuls, hét samenwerkingsverband tussen regionale bedrijven in de metaalindustrie en het Graafschap College, heeft een website! Via deze website blijft u voortaan op de hoogte van het laatste nieuws over Metaalimpuls. Maar de site biedt meer! U vindt informatie over het samenwerkingsverband, leest alles over de voordelen van een lidmaatschap en wordt geïnformeerd over de stages en bedrijfsopdrachten van studenten van de opleiding Middenkader engineering. Ook staan op de website allerlei documenten die u als (potentieel) lid van Metaalimpuls nodig heeft. Kortom, we hebben alle belangrijke en nuttige informatie over Metaalimpuls voor u verzameld op één plek, zodat wij u nog beter kunnen informeren.

Digitale nieuwsbrief

Bent u lid van Metaalimpuls? Dan ontvangt u vanaf nu ook regelmatig een digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat het laatste nieuws over Metaalimpuls en over de bijzondere projecten waar de studenten van de opleiding Middenkader engineering met veel passie en plezier en vaak in samenwerking met de leden van Metaalimpuls aan werken. Bent u geen lid, maar wilt u wel graag de nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan door uw contactgegevens te mailen naar metaalimpuls@graafschapcollege.nl. Wij verwelkomen u natuurlijk ook graag als lid! Kijk hier voor meer informatie.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen over Metaalimpuls? Mist u informatie op de website? Of heeft u een andere opmerking? Laat het ons weten!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *