Bijna 70 diploma’s uitgereikt!

Op 12 juli zijn bijna 70 studenten van de opleiding Middenkader engineering van het Graafschap College gediplomeerd! De studenten begonnen vier jaar geleden aan de niveau 4-opleiding in de beroepsopleidende leerweg met de uitstroom Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Industrieel design en hebben nu de opleiding met groot succes afgerond. Na een inventarisatie blijkt dat 52% van de gediplomeerden aan het werk gaat bij een bedrijf in de omgeving van Doetinchem. Veelal is dit het bedrijf waar ze eerder stage hebben gelopen. De overige studenten gaan verder studeren. 33% gaat een hbo-opleiding volgen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en 15% begint na de zomer aan een hbo-studie bij Saxion.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *